ПЕРЕМОГА студентів ФЕУ у міжнародному конкурсі студентських наукових робіт Black Sea Science

Вітаємо студентів Факультету економіки та управління Київського університету імені Бориса Грінченка Петровича Олександра та Авраменко Аліну, які під керівництвом доцента кафедри управління Штепи Олени Валентинівни і професора кафедри управління, декана Осадчого Вячеслава Володимировича, здобули 3-є місце у міжнародному конкурсі студентських наукових робіт Black Sea Science серед 65 учасників за напрямом Економіка та управління.

Конкурс тривав з 01.09.2022 по 29.03.2023 та проходив під егідою Black Sea Universities Network (BSUN) – об’єднання закладів вищої освіти Чорноморського регіону та Європейської Асоціації інтеграції харчових наук та інженерних знань у харчовій галузі (ISEKI-Food Association), членом яких є Одеський національний технологічний університет (ОНТУ).

В загальній кількості на конкурс надійшло 378 заявок від закладів України та університетів таких країн: Німеччина, Оман, Алжир, Литва, Індія, Сербія, Хорватія, Пакистан, Польща, Грузія, Казахстан, Болгарія та Молдова.

Перший етап конкурсу тривав з 1 вересня 2022 року до 1 лютого 2023 року, протягом якого відбувалась реєстрація учасників та подання робіт до участі. Окрім цього, під час першого туру проходило оцінювання робіт членами журі, які приймали рішення, праці якої кількості науковців пройдуть до другого етапу.

Після того, як було обрано фіналістів за кожним із напрямків(25% рецензованих публікацій за рейтингом), їх запросили до участі у другому етапі міжнародного конкурсу.

Другий завершальний етап конкурсу розпочався 23 березня і закінчився 29 березня. Щоб визначити переможців, фіналістів запросили приєднатись до участі в онлайн-конференції для захисту своїх наукових робіт.

Після доповіді кожного з учасників журі влаштували спільне обговорення, щоб прийняти остаточне рішення.

До складу журі конкурсу увійшло 145 фахівців у галузі науки, 78 з яких із 22 інших країн.

Конкурс спрямований на розвиток міжнародної комунікації і стимулювання наукової роботи як одну із найважливіших складових для формування спеціалістів.

Дякуємо нашим студентам за ініціативу та участь у міжнародному конкурсі Black Sea Science і бажаємо успіхів!