Відкрита лекція к.е.н., доцента Сулими Мар’яни Олександрівни на тему «Облік власного капіталу»

11 квітня 2023 р. доцентом кафедри фінансів, кандидатом економічних наук, доцентом Сулимою Мар’яною Олександрівною була проведена відкрита лекція з навчальної дисципліни «Бухгалтерський облік» на тему : «Облік власного капіталу» для здобувачів 2 курсу спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування".

Метою заняття було визначено набуття спеціальних знань задля вироблення навичок практичного застосування в обліку власного капталу. У ході лекції були розглянуті організаційно-правові форми господарювання, класифікація капіталу, характеристика рахунків для обліку власного капіталу, підготовка типових проведень, розгляд первинних документів, реєстрів бухгалтерського обліку та основних форм звітності.

Здобувачі відповідали на поставлені питання, активно брали участь у підготовці кореспонденції рахунків. Хороша візуалізація та змістовність презентаційного матеріалу суттєво сприяли сприйнятті теоретичного та практичного матеріалу.

Доцент Сулима М.О. продемонструвала професійну подачу, академічну системність та практичну орієнтованість навчального матеріалу, що сприяє формуванню висококваліфікованих фахівців з фінансів, банківської справи та страхування.