Засідання Наукового товариства студентів, аспірантів і молодих вчених від 27 квітня 2023р.

27.04.2023 року відбулося засідання  Наукового товариства студентів, аспірантів і молодих вчених Факультету економіки та управління. Голова НТ Б. В. Александров запропонував членам Наукового товариства прийняти участь у низці наукових заходів. Зокрема, у Міжнародній конференції «Цифрова трансформація в економіці, фінансах, менеджменті та підприємництві» (18 травня 2023 р.), співорганізатором якої є Факультет економіки та управління Київського університету імені Бориса Грінченка. Окреслив вимоги та умови участі у Дні тренінгів разом з Українською студентською лігою (29 квітня 2023 р.).

Своєю чергою, доктор економічних наук, професор, професор кафедри міжнародної економіки В. В. Лойко роз’яснила вимоги та умови участі у Конкурсі інноваційних бізнес-проєктів «Проєкт для міста» (травень 2023 р.), а також навела приклади проєктів.

Кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів А. В. Нечипоренко продемонструвала практику оприлюднення наукових результатів дослідження у контексті проведення науково-практичного семінару «Тенденції щодо складання та виконання бюджету м. Києва в умовах війни».

Присутні на засіданні НТ студенти та аспіранти з великою зацікавленістю ознайомилися з презентованим матеріалом, задавали чисельні уточнюючи запитання з метою формування чи удосконалення власних навичок здійснення наукових досліджень.

Щиро дякуємо науково-педагогічним працівникам Факультету економіки та управління за популяризацію науки серед молоді!