Освоєння засад безпеки в цифровому середовищі студентами ІІ-го курсу спеціальності 073 Менеджмент

Впродовж квітня-травня 2023 року в рамках діяльності Центру функціонального менеджменту під керівництвом Краус Катерини Миколаївни, к.е.н., доцентки, доцентки кафедри управління Факультету економіки та управління, та в ході вивчення навчальної дисципліни “Інформаційне забезпечення системи управління підприємства. Електронна комерція” студенти групи Мб-1-21-4.0д спеціальності 073 Менеджмент набули компетентностей з безпеки в цифровому середовищі на онлайн-порталі ДІЯ. Цифрова освіта.

Зі стрімким розвитком технологій та впровадженням їх у повсякденне життя дедалі більше конфіденційної інформації зберігається на мобільних пристроях. Кібершахрайство стає поширеною проблемою, адже жертвою може стати будь-хто – від звичайних громадян до власників компаній. Під час курсу студенти дізналися, як захиститись від дій зловмисників, засвоїли покрокові інструкції для ефективного захисту своїх приватних даних, дізналися про вдалі приклади боротьби з кібератаками.

Кожен студент отримав сертифікат, що засвідчує успішне проходження базового курсу з цифрової грамотності, обсягом 0,1 кредиту ЄКТС.

Вітаємо та бажаємо безпеки в світі цифри!