Фестиваль науки – 2023: Міжнародна науково-практична онлайн- конференція «ЦИФРОВА ТРАНСФОРМАЦІЯ В ЕКОНОМІЦІ, ФІНАНСАХ, МЕНЕДЖМЕНТІ ТА ПІДПРИЄМНИЦТВІ»

18 травня 2023 року

Київський університет імені Бориса Грінченка

З величезним задоволенням хочемо поділитися з вами незабутнім досвідом, який ми отримали під час Міжнародної конференції "ЦИФРОВА ТРАНСФОРМАЦІЯ В ЕКОНОМІЦІ, ФІНАНСАХ, МЕНЕДЖМЕНТІ ТА ПІДПРИЄМНИЦТВІ", що проходила на нашому Факультеті. Цей захід об'єднав представників видатних університетів та наукових закладів з усього світу

Впродовж конференції палали як захоплюючі дискусії, інноваційні доповіді та відбувався обмін знаннями щодо цифрової трансформації в економіці, фінансах, менеджменті та підприємництві.

Учасники конференції представляли визначні освітні установи, такі як:

Київський університет імені Бориса Грінченка;

Українська інженерно-педагогічна академія;

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького;

Херсонський державний університет;

Університет імені Альфреда Нобеля;

Краківський економічний університет (Польща);

Університет Фоджа (Італія);

Університет Хаена (Іспанія).

         З привітальним словом виступили Наталія Віннікова, проректор з наукової роботи Київського університету імені Бориса Грінченка, доктор філологічних наук, професор та Вячеслав Осадчий, декан Факультету економіки та управління Київського університету імені Бориса Грінченка, доктор педагогічних наук, професор .

Конференція складалася із наступних елементів:

Пленарне засідання

Секція 1 «Економіка міста в умовах воєнного стану: внутрішні та

зовнішні ресурси підтримки» / Section 1 “Urban Economy under Martial Law: Internal and external support resources”, модератором якої була Ольга Євтушевська.

Секція 2 «Проблеми та суперечності розвитку фінансової системи в

умовах глобальної світової кризи» / Section 2 “Developmental Problems and

Contradictions of the Financial System under the Global World Crisis”, яку модерувала Аліна Нечипоренко, доцент кафедри фінансів Факультету економіки та управління Київського університету імені Бориса Грінченка, кандидат економічних наук.

Секція 3 «Людський капітал у контексті розвитку smart-громад» / Section 3 “Human Capital in the Context of Smart Communities’ Development”, яку модерували Віктор Звонар, професор кафедри управління Факультету економіки та управління Київського університету імені Бориса Грінченка, доктор економічних наук, старший науковий співробітник та Тетяна Поспєлова, професор кафедри управління Факультету економіки та управління Київського університету імені Бориса Грінченка, доктор наук державного управління, доцент.

Секція 4 «НАВЧАННЯ ЦИФРОВОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА», модератором якої була Олена Штепа, доцент кафедри управління Факультету економіки та  управління Київського університету імені Бориса

Грінченка, кандидат економічних наук, доцент;

Ця конференція стала прекрасною нагодою для академічного обміну ідеями та дослідженнями зі світовими лідерами в галузі цифрової трансформації, адже мова йшла про інноваційні технології, штучний інтелект, блокчейн, електронну комерцію та інші актуальні теми, які формують майбутнє економіки.

Було особливо вражаюче бачити, як учасники з різних країн об'єдналися, щоб знайти спільні рішення та працювати над новими напрямками розвитку. Ми переконалися, що міжнародне співробітництво та обмін ідеями є ключем до досягнення справжнього прогресу !