Грандіозний День відкритих дверей на Факультеті економіки та Управління !

Сьогоднішній день став

днем знайомства і, впевнені, подальшої дружби та співпраці Факультету економіки та управління Київського університету імені Бориса Грінченка із талановитими школярами шкіл Печерського району! 

В процесі зустрічі більше сотні дітей мали змогу ознайомитися  із Університетом та особливостями освітніх програм, за якими Факультет готує майбутніх фахівців з: 

💠Економіки 🌆;

💠Фінансів, банківської справи та страхування 🏦;

💠Менеджменту 👩‍💻🧑‍💻

 

Студенти показали дітям навчальні аудиторії, сучасну матеріально-технічну базу, басейн, студії, та оглядово-спортивні майданчики на даху Університету. 

Гаранти програм мали змогу розповісти та продемонструвати структуру, унікальність, практикоорієнтованість та сучасність освітніх програм . 

Школярів супроводжували педагогічні співробітники, а в процесі спілкування виявилося…….. що деякі з них і самі є випускниками нашого Університету. 

Ця зустріч стала дуже важливим кроком задля формування поглядів старшокласників щодо подальшого місця здобуття професії, адже Факультет дійсно володіє унікальними перевагами, а його випускники - прямо зараз стоять на варті економічного благополуччя міста та країни . 

Спільними зусиллями класних керівників, директорів, завучів, вчителів та співробітників Факультету - ми створили комфортну та захоплюючу атмосферу для найдорожчого і найціннішого, що в нас є - для наших дітей ! 

Дякуємо цим свідомим дітям, які попри ситуацію, після уроків - знайшли в собі сили відвідати нас ! Дякуємо організаторам ! Дякуємо ЗСУ 🇺🇦🇺🇦🇺🇦

До нових зустрічей! 

КУБГ Київський університет імені Бориса Грінченка день відкритих дверей ФЕУ факультет економіки та управління