Вітаємо лауреата V Національної премії «НАЙКРАЩА УКРАЇНКА В ПРОФЕСІЇ 2023» професора кафедра міжнародної економіки Наталю УШЕНКО

26 травня 2023 року відбулася церемонія нагородження лауреатів V Національної премії «НАЙКРАЩА УКРАЇНКА В ПРОФЕСІЇ 2023», у якій було відзначено успішних у своїй професійній діяльності жінок. Навіть під час війни у кожної свій шлях, свій професійний фронт, які мають суспільний контекст та цінність для ПЕРЕМОГИ!

Супервізія проєкту - вклад жінок у професійну справу в умовах війни наповнила урочистий захід справжніми історіями кожної із 50-и учасниць, які були відібрані із 300-х номінанток. Організатором соціального проєкту виступив Всеукраїнський журнал Super Lady magazine за підтримки Українського союзу промисловців і підприємців та Торгово-промислової палати України.

Серед лауреатів V Національної премії відзначена вчена-економіст, професор кафедри міжнародної економіки Наталя УШЕНКО за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомі трудові досягнення та активну громадську позицію.

Кафедра міжнародної економіки щиро вітає Наталю Валентинівну з високою нагородою, яка є заслуженим визнанням її ефективної роботи, творчого підходу до справи, відкритості та енергійності. Бажаємо нових звершень!

Інтерв’ю з Лауреатом  V Національної премії «НАЙКРАЩА УКРАЇНКА В ПРОФЕСІЇ 2023» Ушенко Наталею у прикріпленому файлі.