Студенти ІІ-го курсу спеціальності 073 Менеджмент пройшли онлайн-курси “SMM-спеціаліст”, “Продакт-менеджер” та “Діджитал-маркетинг”

В рамках діяльності Центру функціонального менеджменту під керівництвом Краус Катерини Миколаївни, к.е.н., доцентки, доцентки кафедри управління Факультету економіки та управління, освоюючи навчальну дисципліну “Інформаційне забезпечення системи управління підприємства. Електронна комерція” студенти групи Мб-1-21-4.0д спеціальності 073 Менеджмент поринули у світ цифрового маркетингу та SMM-менеджера на онлайн-порталі ДІЯ. Цифрова освіта.

Постійний аналіз контенту, аудит конкурентів, розробка стратегій просування – ключі до їх успіху знайшли при перегляді освітнього серіалу “SMM-спеціаліст”. Студенти отримали знання щодо роботи зі сторінками бізнесу в соцмережах, аналізу результатів реклами та комунікації з цільовою аудиторією. Цей освітній серіал створено з ініціативи Мінцифри для платформи Дія.Освіта за підтримки Google.org, Фонду Східна Європа за сприяння Bazilik.

Таємниці того як стати успішним продакт-менеджером студенти дізналися із освітнього серіалу “Продакт-менеджер”. Основний фокус тем сконцентровано навколо FMCG – швидких, масштабних, інноваційних компаній. В освітньому серіалі багато цікавого щодо продукту і його життєвого циклу, як його створювати із командою. Освітній серіал створено за сприяння МХП.

В освітньому серіалі “Діджитал-маркетинг” студенти знайшли всі базові концепти, які потрібні для “входу” у професію та планування майбутнього бізнесу – навіщо існує маркетинг, яку роль він грає для бізнесу, як знайти цільову аудиторію для реклами свого продукту. Після перегляду серіалу легко можна створити власний сайт без коду, запустити рекламну кампанію в Instagram та Google, а також аналізувати отримані результати в Google Analytics. Цей серіал є спільним проєктом Міністерства цифрової трансформації України та Київського національного університету імені Тараса Шевченка за участю GoIT, Netpeak, Vintage та при підтримці бренду GoITeens.

По проходженню курсів студенти отримали іменні сертифікати. Вітаємо!