Стипендіальна комісія ФЕУ

23 та 26 червня 2026 року відбулися засідання Стипендіальної комісії Факультету економіки та управління. На засіданні були присутні: голова комісії Осадчий Вячеслав Володимирович, декан ФЕУ; секретар Руденко Валентина Сергіївна - заступник декана з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи; члени Стипендіальної комісії Факультету економіки та управління: Казак Оксана Олексіївна, заступник декана з науково-методичної та навчальної роботи; Рябець Катерина Анатоліївна – заступник декана з наукової роботи; Меркулова Людмила Олександрівна – провідний бухгалтер по нарахуванню стипендій; Кресало Тетяна Валентинівна – методист студентського офісу; Павленко Таїсія Олександрівна, студентка ІІ курсу спеціальності 073 Менеджмент групи Мб-1-20-4.0д;  Кирилюк Анастасія Юріївна, студентка ІІ курсу спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування групи ФіКб-1-21-4.0д; Данилюк Аліна Ігорівна, студентка ІІ курсу спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування групи ФіКб-1-21-4.0д; Григор’єва Софія Сергіївна – студентка ІІ курсу спеціальності 051 Економіка групи ЕКб-1-21-4.0д. 

Також засідання відвідали старости груп та студенти: Кучер Тетяна Анатоліївна, Блажиєвська Вікторія Вікторівна, Бондаренко Анастасія Сергіївна, Крещенко Анастасія Олегівна, Кучеровська Вероніка Олександрівна, Верескун Єлизавета Русланівна, Холодніцький Антон Ігорович, Костікова Катерина Олександрівна, Юрченко Олег Дмитрович, Ожиганов Дмитро Ігорович. 

Засідання проводиться в дистанційному форматі за допомогою платформи Google Meet.

На Порядку денному був розгляд та затвердження кандидатур для отримання стипендій на 1 семестр 2023-2024 навчального року, враховуючи загальний рейтинг балів студентів Факультету економіки та управління.  

На засіданні заслухали Казак Оксану Олексіївну, яка повідомила, що згідно з квотами на стипендію мають право така кількість студентів у кожній групі по кожній спеціальності. Руденко Валентина Сергіївна надала інформацію членам Стипендіальної комісії та старостам  про рейтинг студентів бюджетної форми навчання та  вид  стипендій, які вони мають право отримувати. 

За результатами засідання було призначено виплати стипендій студентам Факультету економіки та управління на 1 семестр 2023-2024 навчального року Відповідний документ - вже скоро зявиться на нашому сайті !