Успішна акредитація ОНП "Економіка" третього (PhD) рівня вищої освіти !

28 червня 2023 року Національним агентством забезпечення якості освіти було прийнято рішення акредитувати строком на 5 років освітню програму «Економіка»  третього (PhD) рівня вищої освіти, галузь знань – 05  Соціальні та поведінкові науки, спеціальність – 051 Економіка.

Пишаємося гарантом ОНП - професора кафедри міжнародної економіки, доктора економічних наук, професора Валерію Вікторівну Лойко ! Вітаємо увесь колектив кафедри міжнародної економіки із цим досягненням ! 

Це рішення іще раз підкреслює високий стандарт освіти, до забезпечення якого залучені як науково-педагогічний склад кафедри міжнародної економіки, так і викладачі - практики та потужні партнери , які надають нашим здобувачам бази  можливість застосувати здобуті  знання та дослідження в діяльності державних та приватних підприємств.  

Так, економічні процеси впливають на всі сфери нашого життя: від особистих фінансів до глобальних макроекономічних тенденцій. Розуміння принципів економіки допомагає приймати обґрунтовані рішення, розв'язувати проблеми та сприяє розвитку  та відродженню суспільства в цілому.

Освітня програма "Економіка" третього рівня вищої освіти надає здобувачам унікальну можливість розширити свої знання в цій сфері. Вона спрямована на розвиток аналітичних та дослідницьких навичок, надає можливість проводити глибокі дослідження в економічних теоріях, методологіях та практиках.

Якщо у вас виникли додаткові питання після ознайомлення із Правилами вступу   - у вас є можливість індивідуальної консультації із гарантом ОНП

Запрошуємо всіх, хто готовий працювати з нами задля досягнення революційно нового рівня  до вступу на освітньо-наукову програму «Економіка»!  Адже це можливість відкриття широких перспектив  для кар'єрного зростання та досягнення успіху у галузі економіки. Будучи акредитованою на п'ять років, ця програма гарантує вам якісну освіту, професійну підготовку і відповідне визнання у науковому середовищі!