Вступні іспити на освітньо-наукову програму "Економіка"

Прямо зараз науково-педагогічиний персонал кафедри міжнародної економіки Київського університету імені Бориса Грінченка проводить вступні іспити на освітньо-наукову програму "Економіка" для абітурієнтів, які прагнуть здобути високоякісну освіту в галузі економіки та стати професіоналами у цій сфері 👨‍💻🧑‍💻👩‍💻👩‍💼🧑‍💼

Абітурієнти, які подали заяви та документи мають змогу продемонструвати свої навички та таланти, наукові здобутки📉 та напрацювання, щоб здобути почесне місце серед здобувачів освіти третього рівня 👨‍💻👩‍💻

Екзамени проводять досвідчені викладачі та професори кафедри економіки, які забезпечують об'єктивну оцінку знань та вмінь кожного абітурієнта. Серйозна підготовка до іспитів дозволяє кафедрі формувати високоякісний контингент студентів, здатних зробити значний внесок у розвиток економіки України та світу.

Бажаємо вступникам удачі, впевненості та успіхів як на вступних випробуваннях, так і в навчанні та практичній реалізації наукових здобутків ! 

КУБГ, Київський університет імені Бориса Грінченка, вступні іспити, абітурієнти, кафедра міжнародної економіки , ФЕУ, факультет економіки та управління.