Зустріч майбутніх економістів із представниками Територіального управління БЕБ у місті Києві

Завдяки ініціативі кафедри міжнародної економіки 9 жовтня відбувся візит представників Територіального управління БЕБ у місті Києві, на якому здобувачі та співробітники Факультету економіки та управління мали можливість отримати знання з першоджерела про ключові аспекти забезпечення економічної стабільності та безпеки в нашому місті . 

Візит посприяв активному обміну думками, ідеями та практичними кейсами між представниками Бюро економічної безпеки та представниками Факультету економіки та управління, адже загалом захід відвідали близько 150 осіб . 

Цей захід став іще одним прикладом стратегії практикоорієнтованої освіти в Університеті Грінченка, адже отримання реального досвіду та взаємодія з фахівцями, які успішно працюють у відповідних галузях - є особливістю наших освітніх програм . 

Спілкування із представниками БЕБ вже зараз допоможе студентам підготуватися до майбутніх професійних викликів та розвивати критичне мислення у ситуаціях, які мають важливе значення для успішної діяльності підприємства . 

Дякуємо усім учасникам заходу, далі буде !