Грандіозне святкування Дня Факультету економіки та управління Київського університету імені Бориса Грінченка !

У четвер, 12 жовтня у Всесвітній день економіста та День економіста в Україні було урочисто відзначено День факультету економіки та управління! Цей день став дійсно вражаючим та насиченим різносторонніми подіями, тематичними заходами для студентів, школярів та здобувачів з Фахового коледжу Універсум !  

У цей день, старшокласники, які завітали до нас з двох шкіл міста Києва, а саме Школи І-ІІІ ступенів № 308 Деснянського району та Школи І-ІІІ ступенів 245 Оболонського району м.Києва мали можливість дізнатися більше про можливості та переваги навчання на Факультеті економіки та управління під час Дня відкритих дверей.

Крім школярів, до святкування долучилися студенти-фінансисти та студенти-менеджери Фахового коледжу Універсум, взявши участь у тематичних квестах та примірявши на себе роль студентів Університету !  

Відкриття Виставки творчих робіт студентки 2 курсу спеціальності Менеджмент Берези Лани, завідувача кафедри міжнародної економіки Алли Шлапак, професора кафедри міжнародної економіки Валерії Лойко та Оксани Казак, заступника декана ФЕУ, доцента кафедри фінансів – вразило багатогранністю та талантом авторів не лише у звичних для всіх економічних та фінансових аспектах, а й відкрило їхні особистості з боку їхніх творчих успіхів .

3 різносторонні Квести-ігри, проведені для економістів, фінансистів, менеджерів та гостей, були захопливою інтелектуальною подією, де всі мали можливість не лише продемонструвати свої знання, рішучість, а й познайомитися один з одним ближче! Квести проводили доцент кафедри міжнародної економіки Оксана Іващенко, доцент кафедри фінансів Мар'яна Сулима та завідувач кафедри управління Оксана Марухленко у супроводі студентів старших курсів !

Урочистості в Актовій Залі, незважаючи на економічний профіль Факультету економіки та управління були надзвичайно наповнені яскравими художніми номерами: вірш Павла Вишебаби «Доньці» виконаний студенткою 1 курсу спеціальності Менеджмент та захоплюючий танець студента 2 курсу спеціальності Економіка Андрія Кокізи разом із партнеркою Єлизаветою Лісняк – не могли залишити байдужим нікого, зал вибухав оплесками та оваціями.

Із вітальним словом до нас завітав Проректор, голова комісії з реорганізації Олександр Петрович Турунцев, який закцентував важливість таких подій, адже сьогодні, як ніколи, кожен з нас потребує підтримки та єднання!

Співробітники ФЕУ отримали заслужені нагороди та визнання за їхню важливу роботу в галузі економіки та управління від почесних гостей свята: Бондаренко Володимир Володимирович – заступник міського голови, секретар міської ради, Київської міської ради від Шевченківського району м. Києва  нагородив Подякою Київського міського голови співробітників ФЕУ. А Фіданян Олена Григорівна – директор Департаменту освіти і науки вітала колег Грамотою Департаменту освіти і науки.

Деканом Факультету Вячеславом Осадчим були нагороджені Подякою Факультету економіки та управління за плідну співпрацю з Факультетом:

  • Гринчук Наталія Михайлівна - учений секретар КНДУ «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста», кандидат економічних наук, доцент, заслужений працівник освіти України;
  • Філіпенко Антон Сергійович - доктор економічних наук, професора; професора кафедри світового господарства і міжнародних економічних відносин Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Т.Шевченка; Президент ГО "Всеукраїнська Асоціація економістів-міжнародників".
  • Шевцова Тетяна Сергіївна, генеральний директор ТОВ «АУДИТОРСЬКА ФІРМА «КАПІТАЛ-ПЛЮС».
  • Шуляк Дмитро Антонович, директор Департаменту розвитку роздрібного бізнесу Київської регіональної дирекції страхової компанії «ARX».

На завершення свята, деканат Факультету урочисто задув свічку на святковому торті,  загадавши спільне бажання спільноти не лише Університету Грінченка, а й усієї України -  ПЕРЕМОГА та МИР !

Дякуємо Збройним Силам України за можливість працювати, навчати та обєднувати такими заходами нашу грінченківську родину !  Дякуємо, всім, хто долучився до заходів, присвячених Дню Факультету економіки та управління!