Гостьова лекція представників Територіального управління БЕБ у місті Києві

Завдяки ініціативі завідувачки кафедри міжнародної економіки Алли Шлапак, 9 жовтня відбувся візит представників Територіального управління БЕБ у місті Києві, на якому здобувачі та співробітники Факультету економіки та управління мали можливість отримати знання з першоджерела про ключові аспекти забезпечення економічної стабільності та безпеки в нашому місті, значення економічної безпеки та її вплив на стабільність країни та добробут громадян.

Спікерами були представлено діяльність Територіального управління Брюро економічної безпеки в місті Києві : місія, завдання та у забезпеченні ролі економічної безпеки міста, конкретні випадки, коли дії Бюро економічної безпеки сприяли запобіганню економічним правопорушенням та загрозам.

Візит посприяв активному обміну думками, ідеями та практичними кейсами між представниками Бюро економічної безпеки та представниками Факультету економіки та управління, адже загалом захід відвідали близько 150 осіб . 

Цей захід став іще одним прикладом стратегії практикоорієнтованої освіти в Університеті Грінченка, адже отримання реального досвіду та взаємодія з фахівцями, які успішно працюють у відповідних галузях - є особливістю наших освітніх програм . 

Спілкування із представниками БЕБ вже зараз допоможе студентам підготуватися до майбутніх професійних викликів та розвивати критичне мислення у ситуаціях, які мають важливе значення для успішної діяльності підприємства . 

Дякуємо усім учасникам заходу, далі буде !