День відкритих дверей на кафедрі міжнародної економіки

Сьогодні, кафедра міжнародної економіки Київського університету імені Бориса Грінченка влаштувала захід, який став надзвичайно корисним і пізнавальним для студентів 3-4 курсів Київського фахового коледжу прикладних наук. День відкритих дверей надав можливість молодим людям здійснити крок у світ економіки та міжнародних економічних відносин і дізнатися більше про можливості та перспективи, які надає ця галузь.

Кафедра міжнародної економіки Київського університету імені Бориса Грінченка вже давно славиться своїми науковими досягненнями та високим стандартом навчання. На День відкритих дверей вона пропонувала студентам фахового коледжу цікаву та насичену програму.

Захід розпочався з екскурсії корпусом Університету, а потім студенти мали можливість взяти участь у економічній грі та прослухати інформацію про освітні програми кафедри. 

Окрім екоомічної гри, студентам було надано можливість познайомитися зі студентами Факультету економіки та управління та науково-педагогічними співробітниками.

День відкритих дверей став чудовою можливістю для студентів Київського фахового коледжу прикладних наук познайомитися з Університетом Грінченка  та вибором майбутньої професії в цій цікавій галузі.

Запрошуємо на навчання до нас, адже наша кафедра - сучасна, прогресивна, практикоорієнтована та сильна 🔥✅🇺🇦