Участь молодих науковців Факультету економіки та управління у Всеукраїнському конкурсі творчих робіт серед молоді

Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді ініційовано Національним агентством України з питань державної служби та Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу за партнерої підтримки ООН Жінки в Україні, Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні, Всеукраїнської молодіжної громадської організації “Спілка молодих державних службовців України”, Проєкту DECIDE, Проєкту Ради Європи “Молодь за демократію в Україні: Фаза ІІІ”.

Конкурс обʼєднав понад 200 молодих та креативних учасників з різних куточків України, які зацікавлені питаннями функціонування державного управління та мають ідеї і пропозиції для удосконалення державної політики у різних сферах. На Конкурсі свою наукову роботу представила к.е.н, доцент, доцентка кафедри управління факультету економіки та управління Катерина Миколаївна Краус.

25 жовтня 2023 року відбулася церемонія нагородження дипломами учасників Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді. Сподіваємося на нові ініціативи для прояву своїх наукових здобутків!