Практичні заняття з фахівцем практиком Володимиром Бондарчуком «Використання цифрових інструментів ВІ в економічних дослідження з циркулярної та цифрової економіки»

2 листопада 2023 р. відбулись практичні заняття з аспірантами 2 курсу ОНП «Економіка» та студентами ОПП «Міжнародна економіка» другого (магістерського) рівня освіти на тему «Використання цифрових інструментів ВІ в економічних дослідження з циркулярної та цифрової економіки». Заняття проводив фінансовий проєктний менеджер і Партнер компанії Cobit Solutions Володимир Бондарчук.
Володимир Ігорович розповів про інструменти впровадження бізнес-аналітики в компаніях. На початку двох практичних занять, які були проведені в один день, Володимир Ігорович надав короткий екскурс щодо застосування Power BI при проведені наукових досліджень, зокрема при проведенні економічних досліджень в циркулярній та цифровій економіці. Ознайомив здобувачів освіти із можливостями та обмеженнями при застосуванні інструменту Power BI. Показав на прикладах, як потрібно підготувати масив статистичних даних до використання у Power BI, як імпортувати підготовлені матриці даних до програми обробки, як проводити фільтрацію даних, обробляти помилки, як проводити візуалізацію даних, кластерний аналіз та прогнозування даних, формувати даш-борд.
Щиро дякуємо нашим стейкхолдерам за надання можливостей отримати практичні знання та навички щодо користування сучасними діджитал-інструментами проведення економічних досліджень.
Володимиру Ігоровичу та нашим здобувачам освіти бажаємо нових досягнень, нових знань та вмінь та спокійної мирної праці і навчання.
Разом до перемоги!