Екскурсія в Музей грошей Національного банку України

24 листопада 2023 року студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» разом з викладачами кафедри фінансів відвідали Музей грошей Національного банку України. 
Екскурсія була організована в рамках вивчення дисципліни «Університетські студії: вступ до спеціальності». Знайомство з експозицією музею дало змогу студентам детально познайомитися з історією грошового обігу в Україні з найдавніших часів до наших днів, і зробити це з величезним інтересом. 
У залі музею грошей НБУ студенти оглянули експозицію, яка включала унікальні експонати, що ілюструють історію розвитку національної валюти і банківської справи в Україні. Завдяки інформативності екскурсій, у студентів склалося цілісне уявлення про грошову і банківську систему, і, зокрема, діяльність Національного банку України. 
Екскурсія до Музею грошей НБУ допоможе в освоєнні фаху фінансиста, адже візуальні образи залишаються в пам'яті надовго. Більшість студентів уперше відкрили для себе цей музей. Крім того, всі учасники екскурсії розширили свій кругозір і приємно поспілкувалися. 
Щиро дякуємо Департаменту комунікацій Національного банку України за надану можливість студентам Факультету економіки та управління брати участь у заходах НБУ.