Неформальна освіта – додаткові можливості для розвитку

Протягом першого семестру 2023/2024 навчального року здобувачі вищої освіти І та ІІ курсів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» в рамках вивчення дисциплін «Гроші і кредит», «Банківська справа», «Банківські послуги» за бажанням пройшли:

курс «Просто про гроші» розроблений працівниками Першого українського міжнародного банку (ПУМБ) на платформі онлайн-курсів Prometheus, завдяки якому студенти переконались, що сучасна банківська система покликана зробити фінансове життя її клієнтів більш простим, комфортним і безпечним.

освітній серіал «Цифрові гроші» від Дія. Освіта, завдяки якому дізналися про базові фінансові послуги, які мігрували в цифровий світ і зробили життя українців легшим.

освітній серіал «Кредитна історія: що це і чому вона важлива?» від Дія. Освіта, завдяки якому студенти дізналися все про кредити, кредитні історії та кредитні рейтинги.

освітній серіал «10 запитань фінансовому коучу» від Дія. Освіта, завдяки якому студенти дізналися як діяти у спілкуванні з колекторами, управляти своїм бюджетом та створити фінансову подушку безпеки.

освітній серіал «Все про блокчейнг, біткоїн та криптовалюти», завдяки якому студенти дізналися що таке блокчейн, біткоїн і майнінг.

За результатами проходження курсів всі студенти отримали позитивні результати та сертифікати, що підтверджують набуття здобувачами вищої освіти відповідних вмінь під час навчання.

Неформальна освіта – додаткові можливості для розвитку.