Всеукраїнська науково-практична конференція "Сучасні виклики соціально-економічного розвитку: глобальні та регіональні аспекти» на кафедрі міжнародної економіки

1 грудня 2023 року на кафедрі міжнародної економіки відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція "Сучасні виклики соціально-економічного розвитку: глобальні та регіональні аспекти». 
Конференція об'єднала студентів, аспірантів та молодих вчених, які вивчають різні аспекти економічного розвитку. Обговорення сучасних викликів світової та регіональної економіки в контексті глобалізаційних та соціально-економічних трансформацій сприяє обміну ідеями та поглядами на найбільш актуальні проблеми.
 З привітальним словом до конференції долучилися декан Факультету економіки та управління, доктор педагогічних наук, професор Вячеслав Осадчий, та завідувачка кафедри міжнародної економіки, доктор економічних наук, доцент Алла Шлапак.
 Конференція ділилася на три секції, які були присвячені різним аспектам економічного розвитку, стимулює глибокий аналіз конкретних проблем: 
 ❇️Розвиток економіки в умовах сучасних глобалізаційних процесів
 ❇️Рамкова стратегія післявоєнного відновлення міста Києва: соціально-економічні аспекти
 ❇️Україна та ЄС: кандидатський статус та перспективи євроінтеграції. 
Такий підхід дозволив учасникам обирати напрям, який найбільше відповідає їхнім інтересам та дослідницьким напрямкам, та відкрити для себе нові поняття та шляхи розвитку завдяки питанням та дискусіям .
 Дякуємо учасникам та організаторам за захід!