Заняття в Центрі Муніципальної економіки Прояв принципів циркулярної економіки в містах світу

23 та 30 листопада 2023 р. відбулись заняття з аспірантами 2 курсу спеціальності 051 Економіка в Центрі Муніципальної економіки в рамках вивчення дисципліни «Розвиток циркулярної економіки». Обговорювали питання розвитку принципів циркулярної економіки в містах Європи та в інших містах світу.
Метою заняття був аналіз переваг розвитку принципів циркулярної економіки в містах, обговорення досвіду європейських міст та обґрунтування доцільності його застосування в містах Україні в період післявоєнного відновлення.
Аспіранти активно брали участь в обговоренні питань. Кожен з них самостійно обрав тему доповіді та підготував доповідь, яку супроводжував презентацією.
Александров Богдан обрав тему доповіді «Прояв принципів циркулярної економіки в місті Берлін», Лойко Єлизавета підготувала доповідь «Прояв принципів циркулярної економіки в містах», Новіков Артем підготував доповідь «Застосування принципів циркулярної економіки у девелоперських проєктах». Провели дискусію, які прояви принципів циркулярної економіки є в містах України в теперішній час і які потрібно розвивати у майбутньому. Звернули увагу на освітні програми, які сприяють наданню нових знань та навичок для населення.
Разом до перемоги!