Участь у заходах, присвячених Дню народження Бориса Грінченка, Дню Університету та Дню Збройних сил України

Факультет економіки та управління вшанував День народження Бориса Грінченка серією заходів. Викладачі представили свої творчі роботи на Благодійному аукціоні. Студенти Факультету активно брали участь у продажу виробів у холі Університету. Співробітники придбали чудові картини та чашки з електронного каталогу. До того ж, на Факультеті продовжується збір бляшанок для виготовлення окопних свічок. Вся грінченківська родина доєдналася до збору, ініційованого співробітником Шинкаренком В., за що їм окрема вдячність! 

Факультет приєднався до Фестивалю соціальних проектів, презентуючи проект «Освіченість - основа благополуччя», представлений В. Руденко.

Разом із Факультетом східних мов відбувся захід "Борис Грінченко - духовний лідер сьогодення", де студенти висловили свої думки про вплив Грінченка на молодь та його цінність для всесвітньої спільноти.

8 грудня, студенти та співробітники вшанували пам'ять Б. Грінченка, поклавши квіти до його пам'ятника на вул.Бульварно-Кудрявській 18/2, та відвідавши Байкове кладовище, де похована родина Грінченків. Частина ж  колективу відправилася на  екскурсію в Музей Грінченка.

Студенти взяли участь у квесті «Університет: вчора, сьогодні, завтра». Закінчився день нагородженням Володимиром Бондаренком заступником міського голови - секретарем Київради студентів та випускників медалями “Честь. Слава. Держава”,  на урочистих зборах в Актовій залі. 

Дякуємо організаторам та учасникам ! 

КУБГ Київський університет імені Бориса Грінченка день народження Бориса Грінченка ФЕУ факультет економіки та управління