Участь у Експертних студіях на тему «Рамкова стратегія відновлення міста Києва- науково-практичні засади»

8 листопада 2023 року в рамках Всесвітнього Дня науки були проведені Експертні студії Факультету економіки та управління Київського університету імені Бориса Грінченка на тему «Рамкова стратегія відновлення міста Києва: науково-практичні засади».

Метою заходу стало провести науково-практичний аналіз Рамкової стратегії відновлення міста Києва та надати пропозиції щодо вдосконалення запропонованих у ній механізмів,  обмінятися ідеями та обговорити пріоритети стратегії відновлення столиці.

Спікери долучилися до обговорення рамкової стратегії відновлення міста Києва, яка буде розглядатися на засіданні Київради, а також формулювання пропозицій щодо її удосконалення.

Модерувала захід доктор економічних наук, доцент, завідувач кафедри міжнародної економіки Шлапак Алла Василівна.

Спікери та теми, які звучали на заході:

✅Дорошкевич Дарія Вячеславівна, доктор економічних наук, доцент, професор кафедри управління – тема «Тенденції HR менеджменту в умовах діджиталізації»

✅Поспєлова Тетяна Вадимівна, доктор наук з державного управління, доцент, професор кафедри управління – тема «Поствоєнне зміцнення психічного здоров’я громади: світовий досвід для стратегії відновлення міста Києва».

✅Ушенко Наталя Валентинівна, доктор економічних наук, професор, професор кафедри міжнародної економіки – тема «Соціальне управління в стратегії відновлення міста Києва.»

✅Житар Максим Олегович, доктор економічних наук, професор, професор кафедри фінансів – тема «Потенціал внутрішньо переміщених осіб у післявоєнному відновленні міста Києва»

✅Краус Наталія Миколаївна, доктор економічних наук, професор, професор кафедри фінансів – тема «Інституціонально-еволюційні фрейми ментальності “цифрової людини” та її “генетичного коду” в рамках “інноваційного коридору”.

Під час заходу пролунав сигнал повітряної тривоги🤯, але це не завадило продовжити його в укритті Університету.

Дякуємо організаторам, здобувачам та НПП за доповіді, участь та інтерес до важливих тем,  які стосуються кожного з нас! Дякуємо ЗСУ за можливість працювати на благо рідного міста!