Зарубіжне підвищення кваліфікації за напрямом «Фінансування участі у міжнародній взаємодії через проєкт COST» у Scientific Center of Innovative Researches (Estonia)

30 березня 2022 року Україна стала 39 повноправним членом  Асоціації фінансування інноваційних і дослідницьких мереж COST (https://www.cost.eu/).

Асоціація у підтвердження підтримки України в умовах російської агресії заявила свою офіційну позицію, що «COST підтверджує свою солідарність з Україною та їі народом. Ми продовжуватимемо сприяти науковій діяльності в мирних цілях, суворо засуджуючи війну та насильство. COST, надаючи можливості спілкування для дослідників і новаторів, може стати потужною зброєю проти тоталітаризму. Тому ми закликаємо до міжнародних зусиль, з метою забезпечення безпеки українських інноваторів і дослідників».

За інформацією МОН України, членство у цій організації відкриває для українських інноваторів і вчених додаткову можливість приєднатися до дослідницьких мереж COST Actions, що пропонують відкритий простір для міжнародної співпраці науковців, а також дають поштовх для прогресу інновацій і досліджень.

Для використання можливостей інтеграції у сфері наукових досліджень у, поглиблення інтернаціоналізації освітньої діяльності та залучення до цього процесу здобувачів-дослідників викладацький склад  кафедри міжнародної економіки прагне використовувати наявний науково-освітній потенціал та актуалізує необхідні знання та навички. 

Так, доктор економічних наук, професор Ушенко Наталя проходила зарубіжне підвищення кваліфікації у Scientific Center of Innovative Researches (Pussi, Estonia) протягом 10 листопада – 15 грудня 2023 р. на тему «Фінансування участі у міжнародній взаємодії через проєкт COST» за модулями:

  • Вступ у взаємодію COST,
  • Мережа взаємодії COST,
  • Гранти COST Actions.

Вітаємо колегу з успішним проходженням та отриманням сертифікату!

Долучаємось до інноваційних проєктів задля досягнення наукового прогресу та миру.

КУБГ, Київський університет імені Бориса Грінченка підвищення кваліфікації ФЕУ, факультет економіки та управління.

КУБГ, Київський університет імені Бориса Грінченка підвищення кваліфікації ФЕУ, факультет економіки та управління.