Збори Трудового колективу Факультету

17 січня відбулися Збори Трудового колективу Факультету економіки та управління. Декан представив звіт про роботу факультету у 2023 році, який містив аналіз стану факультету в контексті освітніх і наукових партнерств, його місце в глобальному освітньому середовищі. Були розкриті заходи та ініціативи, спрямовані на розвиток гуманітарних аспектів освітнього процесу, враховуючи соціальні виклики та потреби студентів в умовах воєнного часу. 

Також у  звіті обговорювалася корпоративна культура факультету, висвітлено спільні цінності та підтримку співпраці між членами колективу. Декан навів дані про якість освіти в умовах нестабільності та воєнного стану. Також у звіті  був наведений огляд наукових досягнень, інноваційних розробок та інших ключових аспектів роботи факультету.  

Разом із колективом та представниками студентства на Зборах колективу була присутня доктор філологічних наук, професор, Проректор з наукової роботи. Голова Вченої ради Університету - Віннікова Наталія. 

Дякуємо кожному, хто своєю наполегливою працею тримає Факультет на високих рейтингових позиціях та надає змогу здобувачам отримувати високоякісну освіту.