Проведена робота на тему загроз диверсійного характеру на обʼєктах АТ "Українська залізниця"

25 січня на Факультеті економіки та управління відбувся загальнофакультетський захід, спрямований на інформування студентів щодо ситуації, пов'язаної із загрозами диверсійного характеру на об'єктах АТ "Українська залізниця". Ці об'єкти становлять потенційні ризики для стабільності та ефективності функціонування залізничного транспорту.

Заступник декана із науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Валентина Руденко надала роз'яснювальну інформацію про те, що наразі фіксуються факти вчинення дій диверсійного характеру на обʼєктах залізничної інфраструктури на території м. Києва та Київської області та які несуть шкоду державній безпеці України мають негативні наслідки для обороноздатності держави і безпеки пасажирських перевезень.

Здобувачі повідомлені, що у разі отримання інформації щодо осіб, які можуть виношувати наміри вчинення терористичних й диверсійних актів, проявляють зацікавленість до стану захищеності зазначеної категорії обʼєктів – потрібно терміново інформувати відповідні компетентні органи.

КСУБГ, Київський столичний університет імені Бориса Грінченка ФЕУ, факультет економіки та управління.КСУБГ, Київський столичний університет імені Бориса Грінченка ФЕУ, факультет економіки та управління.