Співробітники Факультету економіки та управління почали тиждень із продуктиву, нових знань та навичок!

Сьогодні наша команда взяла участь у тренінгу, який проводив визнаний експерт в галузі освіти - Жильцов Олексій Борисович, кандидат педагогічних наук, професор, ректор науково-педагогічної та навчальної роботи та завідувач НМЦ стандартизації та якості освіти Антипін Євген Борисович .
 
На тренінгу з красномовною назвою «від Я до МИ» співробітниками Факультету були отримані цінні інсайти щодо сучасних підходів у вищій освіті. До того ж, викладачі засвоїли передові методики викладання та розглянули новаторські підходи до навчального процесу. Інформація, отримана на тренінгу, стане в нагоді для генерації нових ідей, які нададуть можливість надавати нашим студентам лише найкраще! 
 
Акцент заходу фокусувався на важливості врахування результатів навчання та компетентностей за програмою при викладанні кожної дисципліни та формуванні завдань для здобувачів, адже для досягнення заявлених результатів навчання слід брати до уваги як міждисциплінарні звʼязки, так і послідовність викладання. 
 
Дякуємо колегам за важливий обмін знаннями та заохочуємо всю нашу спільноту до постійного росту та вдосконалення. Разом ми будуємо майбутнє освіти!