Захист дисертації Віровця Дениса Володимировича!

Сьогодні в Університеті відбувся захист дисертаційного дослідження на тему "ЕКОНОМІЧНИЙ МЕХАНІЗМ ФУНКЦІОНУВАННЯ ДЕЦЕНТРАЛІЗОВАНИХ АВТОНОМНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ", що вивів нашого колегу, Дениса Володимировича Віровця, на науковий ступінь доктора філософії за спеціальністю 051 «Економіка»!

Тема його дослідження відкриває нові можливості для розуміння економічних взаємин та стратегій функціонування децентралізованих автономних організацій. 

Після пройденого нелегкого, але пізнавального шляху дослідження, освоєння навчальної складової, вивчення досвіду українських та зарубіжних науковців - наукова новизна в роботі Дениса Володимировича внесе вагомий внесок у розвиток науки та економіки.

Щиро вітаємо Дениса Володимировича та наукового керівника - к.е.н., доцента кафедри фінансів Сергія Миколайовича Обушного з цим неймовірним досягненням! Нехай ця подія слугуватиме взірцем та мотивацією  для всіх молодих дослідників та аспірантів нашого Університету!  

Запрошуємо всіх, хто прагне відкрити для себе світ науки та досліджень, вступати в аспірантуру на спеціальність «Економіка» !