Участь у реалізації пілотного проєкту «Lab2Market Veterano» - наша суспільна відповідальність

14 березня 2024 року на Дніпропетровщині стартував пілотний проєкт «Lab2Market Veterano», що реалізується IP&I Hub Державної організації  «Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій» спільно з  HTУ "Дніпровська політехніка" за підтримки Дніпропетровської обласної ради, Дніпропетровської обласної військової адміністрації і Дніпропетровської обласної асоціації органів місцевого самоврядування. 

До реалізації проєкту долучена доктор економічних наук, професор Ушенко Наталя Валентинівна, професор кафедри міжнародної економіки Київського столичного університету імені Бориса Грінченка в якості експерта та взяла участь у його презентації, яка відбувалась у Дніпровській обласній раді.

Мета проєкту полягає у навчанні ветеранів, військових та членів їхніх родин підприємницькій справі, відкриттю власного бізнесу.

Реалізація проєкту сприятиме соціалізації та інтеграції ветеранів у цивільне життя, надасть нашим захисникам нові адаптаційні можливості для самореалізації та участі в економічному зростанні України. 

SDG 04 minSDG 08 minSDG 17 min

КСУБГ, Київський столичний університет імені Бориса Грінченка ФЕУ, факультет економіки та управління.