19.03.2024 Майстер клас для аспірантів: "Як підготувати до друку тези доповіді або наукову статтю"

19 березня 2024 р. відбувся майстер-клас на тему «Як підготувати до друку тези доповіді або наукову статтю». На майстер клас були запрошені аспіранти 1 курсу ОНП «Економіка». Майстер-клас було проведено за планом заходів Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Факультету економіки та управління.19 березня 2024 р. відбувся майстер-клас на тему «Як підготувати до друку тези доповіді або наукову статтю». На майстер клас були запрошені аспіранти 1 курсу ОНП «Економіка». Майстер-клас було проведено за планом заходів Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Факультету економіки та управління.

Професор кафедри міжнародної економіки Валерія Вікторівна Лойко розповіла про особливості підготовки до друку тез доповіді та наукової статті. Звернула увагу аспірантів на перелік основних підрозділів у статті при підготовці наукових статей для фахових наукових журналів України та для наукових журналів, які індексуються у наукометричних базах даних Scopus Web of Science, звернула увагу на правила оформлення списку використаних джерел. Продемонструвала приклади оформлення статей та тез доповідей. Аспіранти задавали питання, обговорювали та ділилися власним досвідом підготовки тез доповіді на конференції.

Щиро дякуємо нашим аспірантам за участь у майстер-класі та обговорення питань підготовки до друку тез доповідей та наукових статей. Бажаємо набути нових компетентностей, знань та навичок у науковій діяльності.