22.03.2024 Майстер-клас для магістрів Як підготувати до друку тези доповіді або наукову статтю

22 березня 2024 р. відбувся майстер-клас для магістрів ОПП «Міжнародна економіка» на тему «Як підготувати до друку тези доповіді або наукову статтю». Майстер-клас було проведено за планом заходів Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Факультету економіки та управління.

Про особливості підготовки до друку тез доповіді та наукової статті та відмінності між тезами доповіді та науковими статтями розповіла професорка кафедри міжнародної економіки, доктор економічних наук Валерія Вікторівна Лойко. Доповідачка звернула увагу слухачів на особливості підготовки до друку статті, яка буде публікуватися у фаховому виданні та статті, яка планується до публікації у науковому виданні які індексуються у наукометричних базах даних Scopus Web of Science. Розповіла про обов’язкові розділи статей, правила оформлення використаних літературних джерел, вимоги щодо оформлення анотації та ключових слів. Продемонструвала приклади оформлення статей та тез доповідей. Магістри обговорювали доповідь, задавали питання і ділилися власним досвідом підготовки тез доповідей на конференції.

Дякуємо нашим здобувачам освіти за участь у майстер-класі та обговорення питань підготовки до друку тез доповідей та наукових статей. Бажаємо набути нових компетентностей, знань та навичок у науковій діяльності.