Майстер-клас "Карта посади як альтернатива посадової інструкції" від Анастасії Журавель

02 квітня 2024 року доцент кафедри управління, гарант ОПП «Менеджмент організацій», Акіліна Олена Володимирівна відвідала майстер-клас «Карта посади як альтернатива посадової інструкції», який провела акредитований консультант з HR-розвитку Анастасія Журавель.

Зазначений майстер-клас мав надати відповіді на питання: що собою являє карта посади як інструмент; яка її відмінність від посадової інструкції; та як ефективно користуватись картою посади.

Учасники цього майстер класу отримали можливість побачити кейс створення карти посади на прикладі позиції HR-менеджера, зрозуміти зону відповідальності та очікувані результати його роботи, а також набули практичні навички роботи з інструментами та шаблонами для створення карт посад.

Отримані знання та навички будуть впроваджені Акіліною О.В. у навчальний процес під час проведення найближчого практичного заняття з дисципліни «Адміністративний менеджмент». Це дозволить студентам набути практичних навичок роботи з картами посад та оцінити їх переваги у порівнянні з традиційними посадовими інструкціями.