Гостьова лекція: «Розвиток соціального підприємництва та розробка соціальних проектів»

4 квітня 2024 в рамках вивчення навчальної дисципліни "Соціальна економіка та людські ресурси" кафедри міжнародної економіки відбулась гостьова лекція доктора економічних наук, професора, проректора з міжнародної співпраці Пауліни Колісніченко ( WSHIU Akademia Nauk Stosowanych (Poznan, Polska) на тему: «Розвиток соціального підприємництва та розробка соціальних проектів».

До лекції долучився науково-викладацький склад факультету економіки та управління Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, здобувачі спеціальностей «Економіка» та «Менеджмент» всіх рівнів вищої освіти.

Вдячні міжнародним партнерам, WSHIU Akademia Nauk Stosowanych (Poznan, Polska), за цікавий захід, присвячений актуальним питанням сьогодення. Зокрема шановний лектор приділила увагу розгляду наступних питань:

📚тенденції розвитку соціального підприємництва у світі;

📚секторальний розподіл соціальної підприємницької ініціативи;

📚бенефіціари соціального підприємництва;

📚джерела фінансування, які використовують підприємці початківці;

📚особливості розробки соціальних проектів.

Учасники гостьової лекції взяли участь у жвавій та цікавій дискусії.

У завершення лекції обговорили можливості подальшоі співпраці у площині академічної мобільності викладачів та здобувачів з нашими шановними партнерами WSHIU Akademia Nauk Stosowanych (Poznan, Polska).