Гостьова лекція аудитора Погорєлова Юрія Сергійовича: «Види аудиту у практиці державного фінансового контролю»

24 квітня 2024 року в рамках вивчення освітньої компоненти Державні і муніципальні фінанси для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності: «Економіка», освітньої програми "Економіка міста. Урбаністика" була проведена гостьова лекція доктором економічних наук, професором, сертифікованим аудитором Погорєловим Юрієм Сергійовичем на тему: «Види аудиту у практиці державного фінансового контролю».

Гостьова лекція складалася з двох частин.

Перша частина присвячувалась видам аудиту, зокрема: аудиту фінансової звітності (класичний); аудиту відповідності; аудиту ефективності; аудиту відповідальності. Лектор надав  практичні кейси аудиторських перевірок на прикладі установ, які фінансуються з державного та місцевого бюджетів.

Друга частина лекції стосувалася питання професійної кар’єри сьогоднішнього випускника-економіста, фінансиста та формування у нього професійних навичок з погляду роботодавця.

Студенти в ході дискусії задавали запитання та висловлювали своє задоволення від отриманої корисної інформації.

Дякуємо організаторам заходу, кафедрі міжнародної економіки та пану Юрію, за приділену увагу до здобувачів вищої освіти Факультету економіки та управління  Київського столичного університету імені Бориса Грінченка.