У Київ Мілітарі Хаб відбулась зустріч з командою кафедри міжнародної економіки

🇺🇦 8 травня 2024 у Київ Мілітарі Хаб відбулась зустріч з командою кафедри міжнародної економіки Факультету економіки та управління Київського столичного університету імені Бориса Грінченка на тему: «Можливості вступу до закладів вищої освіти учасників бойових дій та їх дітей у 2024».
Мета заходу: розглянути  переваги та пільгові умови вступу на всі рівні вищої освіти для ветеранів, військових та їх дітей у 2024 році.

Завідувачка кафедри міжнародної економіки ден., доцент Шлапак Алла Василівна виголосила вступне слово та розповіла про Київський столичний університет імені Бориса Грінченка.

Кен., доцент Іващенко Оксана Андріївна надала слухачам детальне роз’яснення щодо переваг, які мають військові та їх діти при вступі до ЗВО у 2024 році (пільги, конкурс, бюджетні місця).

Кен., доцент Юрченко Олександр Анатолійович презентував сучасні  освітні програми, що є затребуваними на ринку праці: «Маркетинг та цифрові комунікації», «Економіка міста, Урбаністика», «Міжнародна економіка».

Учасники заходу задавали питання, деякі  домовились про індивідуальні консультації.

Зустріч збурила важливу тему реінтеграції учасників бойових дій з інвалідністю, забезпечення інклюзії освітнього процесу для них.

💙💛 Безмежно вдячні нашим захисникам за можливість продовжувати в ці складні роки війни освітню та наукову роботу, чекаємо у грінченкіській родині, сподіваємося, що зробили їх шлях до вищої освіти та омріяної професії легшим!