Практичне застосування карт посад

24 квітня 2024 року в Центрі функціонального менеджменту відбулося практикоорієнтоване заняття з адміністративного менеджменту для студентів групи МОб-1-22-4.0д. Заняття провела доцент кафедри управління та гарант ОПП "Менеджмент організацій" Акіліна Олена Володимирівна.

Студенти мали унікальну можливість ознайомитися з практичним застосуванням карт посад та порівняти їх з традиційними посадовими інструкціями. Особливу увагу було приділено кейсу створення карти посади для позиції HR-менеджера. На прикладі цієї позиції студенти зрозуміли структуру та зміст карти посади, навчилися чітко формулювати ключові обов'язки та відповідальність, визначати необхідні знання та навички для успішного виконання роботи.

Завдяки детальному аналізу кейсу створення карти посади для позиції HR-менеджера, стала можливою розробка студентами карти посади адміністративного менеджера (офіс-менеджера). В результаті самостійного створення цієї карти студенти отримали практичний досвід роботи з інструментами та шаблонами для створення карт посад.

Завдяки спільним зусиллям та цікавій роботі, ця подія стала успішною та корисною для всіх учасників.