Здобувачка 1 курсу спеціальності "Менеджмент" Сафтюк Софія провела профорієнтаційну зустріч у своїй рідній школі!

Здобувачка 1 курсу спеціальності "Менеджмент" Сафтюк Софія провела профорієнтаційну зустріч у своїй рідній школі!
 
Її провела студентка 1 курсу спеціальності "Менеджмент" Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені Михайла Куліша Софія Сафтюк, яка колись сама навчалася в цій школі. 
 
Під час зустрічі Софія поділилася своїм досвідом вступу до університету, розповіла про навчання на спеціальності "Менеджмент", а також про можливості, які відкриваються перед випускниками МІЕГУ. Особливу увагу Софія приділила питанням профорієнтації. 
Вона розповіла про те, як важливо правильно вибрати професію, адже від цього залежить майбутнє життя людини. Студентка також дала випускникам цінні поради щодо підготовки до вступу до університету, поділилася секретами успішного навчання та відповіла на численні запитання.
 
Зустріч з Софією Сафтюк стала для випускників "Потенціалу" чудовою можливістю отримати інформацію про один з найкращих університетів України, а також про перспективну спеціальність "Менеджмент".  
Впевнені, що слова Софії надихнули багатьох юнаків та дівчат на нові звершення та допомогли їм зробити правильний вибір у житті! Бажаємо Софії Сафтюк подальших успіхів у навчанні та плідної роботи!