Міжнародна наукова конференція «Економічний та соціальний вплив конфліктів на сучасний світ»

Плідна робота центру компептентностей «Міжнародна економіка» сприяє налагодженню тісної співпраці з міжнародними партнерами. Так 23 травня 2024 року за участю кафедри міжнародної економіки Київського столичного університету імені Бориса Грінченка відбулась  міжнародна наукова конференція «Економічний та соціальний вплив конфліктів на сучасний світ», організована Akademia Nauk Stosowanych Mazovia Польща, Центральноукраїнським національним технічним університетом, Кропивницький, Україна, Варшавським Університетом  Природничих Наук, Варшава, Польща, Державним професійним коледжем ім. проф. Станіслава Тарновського в Тарнобжегу, Польща, Всеукраїнською Асоціацією економістів-міжнародників, Київ, Україна. 

📋Тематика конференції охоплювала наступні питання: 

🎯Фінансування та розвиток підприємств під час конфліктів.

🎯Виклики податкового законодавства та можливі напрямки змін.

🎯Наслідки конфліктів та катастроф - вплив на соціально-економічне життя.

Спікером від кафедри міжнародної економіки виступила д.е.н., проф. Natalya Ushenko з доповіддю «Соціально-просторова інклюзивність у трансформаціях людських ресурсів», в якій окреслила пріоритетні вектори та інструменти зміцнення стійкості країни з урахуванням трансформацій людських ресурсів в період військового конфлікту та повоєнного відновлення. 

Здобувачі всіх рівнів вищої освіти та науково-викладацький склад кафедри приєдналися до конференції у якості слухачів, авторів тез доповідей та статей.

Вдячні партнерам, Академії Прикладних Наук, Мазовія, за можливість в академічному колі дослідити ризики та можливості для соціально-економічного розвитку нашої держави в умовах воєнного конфлікту, окреслити дорожню карту повоєнного відновлення в контексті цілей сталого розвитку. Впевнені, що ще багато важливих проєктів чекають на нас попереду.

SDG 17 minSDG 16 minSDG 04 min
 
 
 
IMG 9823 
 
 IMG 9824
 
IMG 9825