Тимчасовий екзаменаційний центр (ТЕЦ) на базі Університету Грінченка продовжує свою роботу!

Команда фахівців Університету Грінченка продовжує працювати над тим, щоб забезпечити абітурієнтам, які здають національний мультипредметний тест (НМТ), максимально комфортні можливості навіть в сучасних умовах нестабільності, попри повітряні тривоги, та стабілізаційні відключення світла в нашому місті ! 

Так, незважаючи на повітряну тривогу в суботу під час складання НМТ, наші співробітники змогли організувати злагоджену роботу, щоби мінімізувати хвилювання учасників та створити атмосферу підтримки і турботи, в якій кожен зміг продемонструвати свої знання та отримати найкращі результати.

До того ж, важливу роль у цьому процесі грає потужна матеріально-технічна база Університету Грінченка, що дозволяє організувати проведення мультитесту на високому рівні.

Нагадуємо учасникам, що в ці моменти важливо бути в позитивному настрої, впевненими в собі, адже ви, абітурієнти, пройшли великий шлях підготовки ! 

До того ж, не забудьте взяти з собою перекус і пляшку води та налаштуватися провести 4,5 години без телефону та шкідливих звичок. Ваша зосередженість і підготовка – ключ до успіху!

Мета нашої команди – допомогти кожному абітурієнту пройти цей важливий етап максимально комфортно та успішно та вступити до Університету вашої мрії !