Гостьовий онлайн-семінар «План публікації та письменницький ретрит»

За ініціативи Факультету економіки та управління Київського столичного університету імені Бориса Грінченка 29.05.2024 року відбувся онлайн-семінар «План публікації та письменницький ретрит» для вчених та аспірантів України.

Спікером заходу була Моніка Дівітіні, професор Норвезького університету науки і технологій, доктор філософії з комп’ютерних наук в Ольборзькому університеті (Данія).

Моніка Дівітіні розкрила своє розуміння публікації; детально виклала загальну структуру публікації; потенційні перешкоди у написанні статей; шаблон аргументів та багато інших положень, що надали можливість учасникам семінару розвинути свою письменницьку майстерність та покращити підходи до написання наукових текстів. 

Організація подібних заходів може сприяти не лише обміну знаннями та досвідом, але й створенню плідної наукової спільноти, що сприяє просуванню української науки в цілому.

Дякуємо Моніці Дівітіні за цінну інформацію та поради, а також зацікавленість в участі у подібних заходах для підтримки розвитку науки в Україні!