Навчальна практика першого курсу освітньої програми «Економіка міста. Урбаністика». Візит до АТ КБ «ПриватБанк»

31 травня в рамках навчальної практики студенти освітньої програми «Економіка міста. Урбаністика» відвідали перше в Україні цифрове відділення «ПриватБанку» за сприяння Катерини Юріївни Каменецької, керівника відділу із забезпечення діяльності Наглядової Ради банку. 

Надсучасна філія  в Будинку профспілок є одночасно  інноваційною лабораторією, яка репрезентує та тестує найсучасніші рішення у банківській сфері, і комфортним простором для конференцій та тренінгів.

Директор центру інноваційного розвитку банку, Руслана Олегівна Кришталь, провела для першокурсників цікавий воркшоп. У локації майбутнього студенти познайомилися з особливостями новітньої банківської системи, отримали практичні поради щодо управління власними фінансами та використання банківських інструментів. 

Важливу частину зустрічі Руслана Олегівна присвятила важливим питанням: проектуванню власного професійного розвитку, ефективним прийомам під час проходження співбесіди, правилам складання резюме, діловій етиці, важливості знання іноземних мов.

Вдячні команді «ПриватБанку» за теплу, продуктивну зустріч, увагу та турботу про молодь! Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!