Практика здобувачів спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» у відділенні Приватбанку !

В рамках навчальної практики 18 червня 2024 року студенти 1 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» разом з керівником практики Васечко Людмилою Іванівною відвідали відділення Приватбанку на Оболонському проспекті.

Керівник відділення Ющенко Тетяна Володимирівна особисто провела для юних гостей цікавий екскурс. Студенти ознайомилися з касовим відділенням, познайомилися з безпосередньою роботою менеджерів з обслуговування клієнтів, відвідали кімнату переговорів для клієнтів класу «бізнес»,  завітали до відділу, який працює з VIP-клієнтами, почули цікаву розповідь про можливості зберігання цінностей та переваги оренди банківських скриньок.

Регіональний менеджер РП Окулаш Ольга Михайлівна розповіла про додаткові перспективи розвитку у банківській сфері, познайомила наших студентів з новими продуктами Приватбанку та відповіла на актуальні питання щодо працевлаштування.

Практикоорієнтоване навчання – це ключ до успішного майбутнього. Студенти не тільки вивчають теорію, а й активно застосовують знання на практиці, вирішуючи реальні завдання та проекти. Це допомагає їм підготуватися до реальних викликів професійного життя та стати висококваліфікованими фахівцями. Працюємо далі !