Навчальна практика 1 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» до Департаменту регуляторної політики та підприємництва Міністерства економіки України

Наразі продовжується навчальна практика у студентів 1 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок». 20 червня 2024 року разом з керівником практики від університету Васечко Людмилою Іванівною наші здобувачі відвідали Департамент регуляторної політики та підприємництва Міністерства економіки України.

Директор департаменту Палазов Олександр Віталійович особисто познайомив студентів з структурою департаменту, розказав про регіональні і місцеві програми розвитку підприємництва, ознайомив з перспективами, які відкриваються перед майбутніми фахівцями, поділився власним кар’єрним досвідом.

В.о. начальника управління розвитку підприємництва Вербова Катерина Володимирівна провела для усіх присутніх невелику екскурсію, наші студенти мали можливість відвідати відділи департаменту, приймальню директора, поринути в атмосферу цифр, консультацій, ділових сходжень та нарад.

Зустріч пройшла в позитивному діалозі та жвавій дискусії.