Акіліна О.В. долучилася до online-проєкту для освітян «KNU Teach Week 5»

Доцент кафедри управління та гарант ОПП «Менеджмент організацій» Акіліна О.В. долучилася до online-проєкту для освітян «KNU Teach Week 5». Протягом події, яка тривала з 8 по 12 липня 2024 року, вона мала можливість долучитися до обговорення синергії співпраці між вищою освітою та підприємствами, зокрема, під керівництвом ректора КНУ імені Тараса Шевченка. Вона дізналася про практичне застосування штучного інтелекту у навчанні від експертів SoftServe та про побудову ефективних команд на сесії Deloitte. 

Крім того, були розглянуті питання емоційної компетентності як основи взаємодії в освіті та бізнесі від Arterium, необхідних персональних компетенцій для сучасних фахівців-початківців від Kreston, проблематика мистецтва управління конфліктами (PwC), та системи оцінювання кандидатів і співробітників (Sayenko Kharenko). Саме ці сесії здалися найбільш цікавими, оскільки дали впевненість у правильному підході до нової редакції ОПП «Менеджмент організацій», яка вступить в силу з вересня 2024 року. Роботодавці особливо підкреслили зростання потреби  соціально-емоційних навичок для управлінців та навели статистику матеріальних втрат компаній через брак таких навичок у сучасних менеджерів.

В останній день заходу обговорювались методики опитування здобувачів освіти за участі представника Київської школи економіки та перспективи співпраці освіти і бізнесу від Infopulse. Кожна сесія дозволила учасникам задавати питання експертам, що сприяло детальному розгляду тем та отриманню цінних знань для подальшого впровадження у навчальний процес. Результатом цього заходу була розробка Акіліною О.В. проєкту співпраці між Університетом та бізнесом.