Вручення дипломів випускникам освітнього ступеня «магістр»!

Вручення дипломів випускникам

освітнього ступеня «магістр»

Київського університету імені Бориса Грінченка!

 

        7 березня 2017 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулась урочиста церемонія випуску магістрів Факультету інформаційних технологій та управління фахівців спеціальностей: фінанси і кредит, менеджмент організацій та адміністрування, управління навчальним закладом, державне управління. Сімдесят дев’ять випускників одержали довгоочікувані дипломи, серед яких 20 – з відзнакою, що показали високі результати в навчанні, науці, громадській та творчійдіяльності.

     Випускників привітав доктор філософських наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук України, ректор Київського університету імені Бориса Грінченка Віктор Олександрович Огнев’юк та вручив дипломи з відзнакою випускникам-відмінникам.

     З вітальними словами до випускників Факультету також звернулися: декан Факультету інформаційних технологій та управління кандидат педагогічних наук Михацька Алла Валер’янівна, завідувач кафедри фінансів та економіки, доктор економічних наук, доцент Рамський Андрій Юрійович та завідувач кафедри управління, доктор педагогічних наук, професор Гладкова Валентина Миколаївна. Вони побажали кожному знайти своє місце у житті, розвиватися, ставити перед собою амбітні плани, обов’язково досягати поставленої мети і ніколи не забувати рідну Альма-матер.

      У слові-відповіді випускники подякували керівництву, професорсько-викладацькому складу університету і батькам за терпіння, турботу, величезний внесок в їх професійне та особистісне становлення.

        На завершення церемонії вручення дипломів прозвучав гімн Університету.

Дякуємо організаторам за проведення свята.

Бажаємо нашим випускникам успіхів у всіх починаннях!!!