Факультет активізує профорієнтацію молоді

       15 березня 2017 року в Деснянському районі м. Києва на базі Економіко-правового ліцею проводився семінар заступників директорів шкіл з навчально-виховної роботи та керівників методичних об’єднань природничо-математичного циклу за темою «Управління навчально-виховним процесом з використанням інформаційно-комунікаційних технологій».

       Участь у проведені семінару взяла доцент кафедри управління Панченко Алла Гнатівна з виступом на тему «Паланування діяльності навчального закладу з використанням сервісів Google».

      Також ознайомила учасників семінару з можливостями навчання учнів-випускників ЗНЗ та керівників ЗНЗ на спеціальностях Факультету інформаційних технологій та управління.

       Доцент кафедри управління Панченко Алла Гнатівна розповіла учням та керівників ЗНЗ про різні аспекти університетського життя – історію університету, особливості навчання та дозвілля студентів і обговорили новації вступної кампанії 2017 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка.

      На завершення профорієнтаційної зустрічі заступник директора з навчально-виховної роботи економіко-правового ліцею II-III ступенів Деснянського району міста Києва Лисенко Т.І. висловила глибоку вдячність кафедрі управління за лекцію для школярів і учасників семінару із проблем вступної кампанії 2017року і за цікаве представлення специфіки академічної атмосфери та навчання в університеті та підписали договір про співпрацю.