Конкурс проектів спеціальності «Менеджмент»: потенціал є!

 

19 травня 2017 р. на кафедрі управління Факультету інформаційних технологій та управлінняу у рамках Фестивалю науки 2017 в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбувся конкурс науково-практичних проектів, які були спрямовані на вирішення проблем розвитку університету, бізнесу, громадської думки.

Студенти і викладачі презентували свою проектну діяльність, декларуючи проблему, підходи до її вирішення та отримані результати. Проект створення нових форматів освіти отримав назву «G-HUB– інтелектуальна платформа» й спрямований на студентський саморозвиток та самореалізацію. Його родзинкою стала участь всієї групи студентів Мб-1-13-4.0д, менеджер проекту – Анастасія Ущапівська, керівник проекту – Валерій Павлюк, канд. наук з державного управління, доцент кафедри управління. Проект передбачає залучення в освітнє середовище провідних фахівців в галузі економіки, менеджменту, публічного адміністрування, громадських діячів. Проект отримав нагороду в номінації «Проект освіти нового формату». Одразу ж після завершення конкурсу, в рамках G-HUBу відбулася зустріч з Ігорем Корховим, керівник проекту "Fact Check Ukraine".

Проектна група «Чому Київський університет Бориса Грінченка? – критерії сучасного вибору абітурієнта – менеджмент і адміністрування» на чолі зі ст. викладачем кафедри управління канд. екон. наук Оленою Соболєвою-Терещенко та менеджером проекту Аліною Костюченко перемогла за номінацією проект «Проект розвитку факультету». Використовуючи маркетингові підходи, студенти визначили пріоритети за якими сучасні абітурієнти обирають ВНЗ, а також з’ясували, як сприймають наш університет випускники шкіл. Це дозволить змінити підходи у вступній компанії та змісті рекламних матеріалів.

Номінація «Проект розвитку бізнесу» отримала проектна група «Сучасне бюро перекладів English Channel», яка запропонувала розширення спектру послуг з перекладу та навчання іноземним мовам, зміну onlineта offline супроводу підприємницької діяльності бюро перекладів. Менеджер проекту – Чернишова Дар’я, консультант проекту - Павлюк Наталія, канд. філологічних наук, доцент кафедри англійської філології та перекладу зорганізували роботу таким чином, що диверсифікація надання послуг стала реально можливою. Оновлений сайт бюро перекладів свідчить про це без зайвих слів: http://eng-channel.com/uk/

Ефективний соціальний проект – назва номінації, в якій переможцем виявилася громадська ініціатива грінченківців «Історична правда». Переклад англійською та російською книги Євгена Наконечного «Украдене ім’я» в результаті став міжфакультетським та в результаті отримав міжнародний резонанс. Переклад був безкоштовно розміщений в інтернет просторі та був визнаний комісією конкурсу дуже вдалим. Менеджер проекту – Софія Андрусишина, студентка групи ФПм-1-15-2.0д, керівник групи перекладачів – Павлюк Наталія, канд. філологічних наук, доцент кафедри англійської філології та перекладу, керівник проекту – Валерій Павлюк, канд. наук з державного управління, доцент кафедри управління.

http://newukr.com.ua/stolen