Формування громадянських компетентностей у державних службовців

   Сучасна практика державного управління в Україні свідчить про неефективність традиційних механізмів державного управління та про необхідність запровадження нових концепцій публічного адміністрування та менеджменту, що відповідають потребам часу.

   Представники кафедри управління професор Орлова Н.С., доцент Павлюк В.В. 3-6 жовтня 2017 р. почали навчання у семінарі-тренінгу «Формування громадянських компетентностей у державних службовців» у Національному агентстві України з питань державної служби, який ініційований швейцарсько-українським освітнім проектом «Розвиток громадянських компетентностей в Україні» (DOCCU) та реалізується в Україні в рамкахШвейцарської стратегії співробітництва для України на 2014-2018 роки, а саме в рамках її напрямку «Врядування та відновлення миру». Донором проекту є Швейцарська Конфедерація, а головним виконавцем  проекту - Цюріхський педагогічний університет (Швейцарія).

Захід направлений на здійснення успішної підготовки магістрів за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» та ефективної реалізації освітньої програми «Державне управління».

В рамках семінарів-тренінгів було проведено низку тренінгових занять з питань освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини (ОДГ/ОПЛ)