Стажування викладача кафедри фінансів та економіки Факультету інформаційних технологій та управління в Національному Банку України

   6-7 листопада 2017 року доцент кафедри фінансів та економіки Факультету інформаційних технологій та управляння  Соболєва-Терещенко Олена Анатоліївна пройшла навчання з курсу «Реформи у нагляді та запровадження макропруденційного регулювання в банківському секторі України», який проводився Департаментом фінансової стабільності спільно з Департаментом персоналу Національного Банку України.

    Протягом двох днів на базі Навчального центру НБУ проходило навчання та стажування 45 викладачів ВНЗ з усіх куточків України. Серед спікерів курсу були задіяні керівники та фахівці Департаменту фінансової стабільності, Департаменту ліцензування, Департаменту методології, Департаменту банківського нагляду, Департаменту управління ризиками, Департаменту статистики та звітності НБУ. В рамках навчання відбулися зустрічі та спілкування з експертом Світового Банку Вахе Варданяном та членом правління Європейської бізнес асоціації, Головою Правління «Райффайзен банк Аваль» Володимиром Лавренчуком.

   Живе спілкування з представниками департаментів НБУ сприяло налагодженню комунікацій та досягненню домовленості щодо спвіробітництваФакультету інформаційних технологій та управляння  с окремими департаментами НБУ. Відповідно до цих домовленостей планується залучення фахівців НБУ до гостьових лекцій на факультеті та проведення  анонімного інтерв’ю серед викладачів та студентів ФІТУ «Чи довіряєте Ви Нацбанку ?» в період з 8.11.2017 по 11.11.2017 р.р.

   Родзинкою проходження стажування стало відвідування Музею грошей та Сховища №1 Державної скарбниці України. За результатами стажування доцент кафедри фінансів та економіки Соболєва-Терещенко О.А. отримала сертифікат про проходження курсу.