Практичний семінар по криптовалютам пройшов на базі Центру економічної дидактики кафедри фінансів та економіки

   На базі Центру економічної дидактики кафедри фінансів та економіки у вівторок 28 листопада 2017 року у Київському університеті імені Бориса Грінченка за сприянням кафедри фінансів та економіки та Distributed Lab пройшов семінар “Grinchenko Blockchain seminar”. Практичний семінар по криптовалютам пройшов у тісному діалозі між учасниками та організаторами.

   В ході семінару були розглянуті питання виникнення та розвитку крипто валют,  як працювати з blockchain технологіями, приватність в крипто валютах та використання криптографічних схем, чим відрізняються криптовалюти від сьогоденних електронних платіжних систем (PayPal, WebMoney та інших), перспективи децентралізованих технологій та очікування від «технології майбутнього».

   Усі заявлені питання високопрофесійно висвітлив спікер – експерт у сфері кібербезпеки та blockchain Distributed Lab Павло Кравченко, який поділився з грінченківською родиною своїми знаттями та досвідом з даної тематики.

   Під час заходу й справді відбувався тісний діалог, а іноді й дискусія, тож учасники отримали відповіді на всі свої питання та навіть більше. Корисні посилання:

https://en.bitcoin.it/wiki/Block_chain

https://github.com/bitcoin/bips/blob/master/bip-0032.mediawiki

https://en.bitcoin.it/wiki/Bitcoin_Improvement_Proposals